Nové USB CAN převodníky s podporou CAN FD a skriptováním

Kvaser USBcan Light 4xHS

V nabídce jsou nové modely USB převodníků na CAN sběrnici od firmy Kvaser, jejíž jsme distributor. Některé z nich podporují CAN FD (CAN with Flexible Data-Rate) protokol a některé též nabízejí možnost uživatelského skriptování v C jazyce. Díky této funkci pak převodník funguje jako samostatné zařízení a je tedy možné zakázkovou aplikaci provozovat i bez PC.

Kvaser Leaf Pro HS v2
Kvaser Leaf Pro HS v2

Kvaser Leaf Pro HS v2 je jednokanálový CAN-USB převodník s podporou CAN FD (CAN with Flexible Data-Rate) protokolu, uživatelským skriptováním v C jazyce a galvanickým oddělením. Převodník poskytuje vysokou datovou propustnost, která je zejména potřebná při vyšších rychlostech přenosu při komunikaci po CAN FD.

Kvaser USBcan Pro 2xHS v2
Kvaser USBcan Pro 2xHS v2

Kvaser USBcan Pro 2xHS v2 je dvoukanálový převodník USB na CAN s podporou CAN FD protokolu s možností uživatelského skriptování. Kanály jsou na sobě nezávislé a oba galvanicky oddělené.

Kvaser USBcan Light 4xHS
Kvaser USBcan Light 4xHS

Kvaser USBcan Light 4xHS je čtyřkanálový CAN převodník na USB. Každý kanál je nezávislý a galvanicky oddělený. Cena za 1 CAN kanál je v případě tohoto převodníku velmi příznivá.